Hold dig varm til alle tider

Er du en rigtig frossenpind? Så har du sikkert en drøm om at kunne holde dig varm uanset, hvad du laver udenfor. Elsker du eksempelvis at vandre lange ture eller gå ture med din hund i skoven, så er det vigtigt, at du også kaster dig ud i dette, selvom temperaturen viser kolde grader. At være udenfor er altid en god idé, så du bør ikke afholde dig fra dette, når det er koldt. Læs med her for at finde ud af, hvordan du kan holde dig varm til alle tider.  

Tag en termodragt på

For at holde dig varm på en gåtur kan du tage en termodragt på. Derved får du dækket både over- og underkroppen, hvilket gør, at det er sværere at komme til at fryse. En termodragt kan altså være en rigtig god løsning, hvis du ikke ønsker at fryse. Du kan tage den på, når der skal fældes juletræ, når hunden skal luftes, på en vandretur, når du skal handle og meget mere. Du kan eventuelt kigge nærmere på en termodragt hos Noorr

Husk at tage hue og vanter på

Det er også vigtigt, at du tager en hue på, når det er koldt. Dit hoved afgiver nemlig rigtig meget varme, hvis det ikke er dækket. Derudover kan du få ondt i ørerne, og dine tindinger kan blive isnende kolde, hvis det blæser samtidigt med, at det er koldt. 

Dine fingre bliver ligeledes meget hurtigt kolde, når der er lave temperaturer. Derfor bør du også have vanter på for at beskytte dine fingre mod kulden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*